Bli vinvän!

Bli vinvän!

Tillsammans med min man Håkan driver jag 2Goda Vin & Bryggeri. Vi importerar vin från Italien och arbetar tillsammans med småskaliga producenter som vi känner och som vi trivs tillsammans med. Vi bodde utanför Milano några år under 1990-talet och började så sakteliga bygga relationerna och vinintresset då. För oss är arbetet med 2Goda ett sätt att förmedla entusiasmen och glädjen vi finner i mötena med vinodlare samtidigt som vi utvecklar en verksamhet i en spännande bransch i Sverige.

Det är en ynnest att få arbeta med miljöer som denna − här blickar vi ut över Castel Salleggs vinodlingar i Alto Adige i ett av Italiens nordligaste vindistrikt. Foto: Katarina Kihlberg

Beställ våra viner och lär om vin!

Vi säljer våra viner via Systembolagets beställningssortiment och har byggt upp ett skyltfönster på hemsidan 2goda.se. Här kan du läsa om våra viner, om vinodling, smaker och hur du ska tänka när mat och dryck kombineras. Vi tipsar om fina vingårdar att besöka i Italien och svarar ofta på mejl med frågor kring att resa i Italien. Du kan också beställa våra viner via hemsidan och höra av dig till oss om du vill ha dryckestips!

Vinprovningar populärt!

Foto: Lena Boström

När vi startade 2Goda Vin & Bryggeri fick vi direkt frågor om vinprovningar. Idag är det en populär del i vår verksamhet. Vi håller vinprovningar såväl för privatpersoner som företag 0ch organisationer i Helsingborg-Lund-Malmö-regionen.

Klicka på länken för att se hur en vinprovning kan se ut:
Så här kan en vinprovning se ut – 2Goda

 

Vad är en vinvän?

Våra första kunder var våra närmaste vänner. De köpte vin, tyckte till och spred till sina vänner att 2Goda finns och säljer riktigt bra italienska viner. Vi insåg att vi behövde massor med vänner − vinvänner − för att växa. Vår önskan är att många ska hitta till vår hemsida, läsa artiklar, ställa frågor och engagera sig i vin, mat och smak. Och naturligtvis gärna beställa våra viner. En bra start är att prenumerera på 2Goda Månadsbrev.

Välkommen att läsa mycket mer om vin, vinodling och livets goda på 2Goda.se