Inspirerande, lärorikt och avkopplande!

Inspirerande, lärorikt och avkopplande!

SOMMARKURS 2018!

I sommar håller jag för tredje året min sommarkurs Trädgårdslust på Sundsgården Folkhögskola utanför Helsingborg. Deltagarna bor en vecka på denna vackra plats precis vi havet och tillsammans trollar vi fram trädgårdslusten med kunskap, råd, studiebesök och workshops med den egna trädgården, täppan, kolonin eller balkongen i fokus.

Läs mer och anmäl dig här: Sommarkurs TRÄDGÅRDSLUST

FÖREDRAG OM TRÄDGÅRD OCH ODLING

Jag anpassar alla föredrag efter målgrupp och önskemål så att varje enskilt tillfälle ger dem som lyssnar något handfast, användbart och inspirerande. Därför är det bästa att kontakta mig och berätta vilket behovet är och vem som ska lyssna så ger jag ett förslag på tema och upplägg. Mina uppdragsgivare är trädgårdsmässor, event, föreningar, nätverk, företag och kompisgäng.


Ett föredrag kan heta ungefär så här:

Odla på terrass & balkong
Odla ätbart
Odla kryddväxter
Hitta lusten till din trädgård
Beskära buskar och träd – hur gör man?
Väck trädgården efter vintern!
Skadedjur och sjukdomar i trädgården

 

FÖREDRAG OM VIN OCH VINGÅRDAR

Jag håller vinprovningar med viner som jag och min man importerar i företaget 2Goda Vin & Bryggeri. Provningarna ackompanjeras ofta av ett kortare föredrag om vin och vinodling med fokus på våra småskaliga italienska vinproducenter. Vi kan också hålla rena föredrag om vingårdar och vinresor till Italien för att ge en publik inspiration och avkoppling, exempelvis efter en konferens. Vinprovning går naturligtvis att kombinera med både kortare och längre föredrag. Hör av er så skräddarsyr vi något för just dig eller ditt företag!

Läs om att bli Vinvän!