Har du en trädgårdskris?

Har du en trädgårdskris?

Ibland tappar vi lusten till trädgården. Eller känner oss vilsna, stressade och jättesura på grannen som har det så perfekt i sin täppa och visslar så glatt hela tiden. Om du hamnar i en trädgårdskris kan det vara dags att ta hjälp av mig för att reda ut vad som behöver göras i din trädgård för att just din trädgårdslust ska komma tillbaka. Eller helt enkelt för att trädgården ska bli mer lättskött!

Hur går en trädgårdsrådgivning till?

  1. Mejla mig, pennaspade@live.se, och beskriv hur din trädgårdskris ser ut. Jag arbetar i Helsingborg, Lund och Malmö med omnejd.
  2. Jag kommer på besök så vi får bekanta oss med varandra och din trädgård.
  3. Om du vill gå vidare efter mitt besök skickar jag ett förslag på upplägg och pris.
  4. Efter rådgivningen får du i skrift råd och handfast beskrivning kring hur din trädgård ska skötas och eventuellt förändras för att bli mer anpassad efter dina förutsättningar.

Om rådgivningen mynnar ut i att du behöver praktisk hjälp kan jag sköta inköp av växter och viss plantering,  Blir det större och tyngre arbeten har jag kontakt med en duktig och pålitlig anläggare.

Årskalender för hur din trädgård ska skötas

Jag kan också göra en kalender för varje månad under året där du kan följa vad som bör göras i din trädgård, när det bör göras och hur du gör rent praktiskt. Pris för årskalender beror på hur din trädgård ser ut.

Hör av dig om du vill ta tag i din trädgårdskris!

Se trädgården från den ljusa sidan och hitta trädgårdslusten.