Skribent med fokus trädgård, odling & vin!

Skribent med fokus trädgård, odling & vin!

Jag har skrivit om trädgård och odling under många år på min blogg Katarinas Penna&Spade, under en annan adress. Målet med bloggen är att ge handfasta råd om allt som rör odling med fokus på trädgårdar, täppor, kolonier och balkonger. Nu har jag flyttat bloggen hit och hoppas mina läsare hittar rätt: Katarinas Penna&Spade.

Förutom bloggen skriver jag reportage om trädgård och odling i trädgårdsmedier som Trädgårdsliv och Allers Trädgård. I Allers Trädgård svarar jag även på läsarnas frågor i varje nummer.

Vin skriver jag om på min hemsida 2Goda Vin & Bryggeri. Här kan alla som vill lära sig mer om vin, vinodling och smaker förkovra sig och de som vill får inspiration om vackra vingårdar i Italien hittar också en hel del! Skulle andan falla på kan du även beställa viner från våra småskaliga producenter i Italien.

Välkommen att läsa om vin och vinodling